2013. november 19., kedd

A papnők imidzse

Műveltségi vetélkedő, azaz rabszolgavásár van ma délután a suliban. (A kérdésekért kapott pontokon a csapatok rabszolgákat - azaz tanárokat - vásárolhatnak maguknak, akik onnantól kezdve az adott csapatot erősítik.) K. nagy nevetve jött vissza délben a nyolcadikosok órájáról, mivel hallotta, miként taktikáznak a gyerekek. "A papnőket vegyétek meg, azok okosak." Majd' belefulladtam az islerembe.

1 megjegyzés:

  1. Szeretettel hívjuk 2014. május 10-én, szombat délután 3 órától a III. Keresztény Újságíró- és Bloggertalálkozóra.

    Helyszín a Párbeszéd Háza (Budapest, VIII. ker. Horánszky u. 18-22.) Muzslay-terem. Egy kis enni-innivaló is lesz.

    A korábbi találkozók résztvevői létrehoztak egy levlistát harminc taggal, amin megosztják egymással új cikkeiket-blogbejegyzéseiket és észrevételeiket. Sokat tanultunk egymástól. Úgy véljük, a blogkultúrának ma komoly szerepe van a kereszténység terjesztésében, ugyanakkor szétforgácsolódva, külön-külön kisebb a hatás, mint ha tudunk egymásról, és valamiféle hálózatot alkotunk.
    Ebben a hálózatépítésben a következő találkozón egy kicsit tovább lépnénk.

    Téma tehát - a már szokásos egyéni beszámolók mellett: a továbblépés lehetőségei az együttműködésben. Vannak-e lehetőségek? Ha igen, melyek azok? Találjuk meg közösen!

    A ráhangoló rövid előadást Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója tartja, akinek nagy tapasztalata van az ökumenikus együttműködés örömeiről és nehézségeiről, és főleg a szükségességéről.

    Szeretettel várjuk! Jelezze, ha tud jönni!

    Kölnei Lívia és Kóczián Mária
    a talita.hu szerkesztői

    VálaszTörlés